
Julens krydder
Kari VetlesenVetlesen, Kari 641.3 V
Bok Bokmål utgitt 2015
Hylleplass: Ledig
- Revetal Voksen: 1 av 1 ledig
Plassering: Fag (hylleplass: JUL641.3 V) - Tønsberg Voksen: 1 av 1 ledig
Plassering: fag (hylleplass: 641.3 V)
*0010377234 *003NO-LaBS *00520211011212239.0 *007t *008151210b xx e 0 nob d *009 n *019 $bl *020 $a978-82-8211-445-5$qib.$cNkr 349.00 *035 $a(NO-LaBS)10411841(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0441302 *08204$qNO-OsBA$a641.3/383$223/nor *0830 $qNO-OsBA$a641.6/383$223/nor *090 $c641.3$dV *1001 $aVetlesen, Kari$d1956-$6(NO-LaBS)377234-1$_52988600 *24510$aJulens krydder$cKari Vetlesen *260 $aOslo$bVega$c2015 *300 $a205 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)377234-1 *5058 $aHar bibliografi *5208 $aNår duftene av kanel, kardemomme, ingefær og kryddernellik sprer seg i huset, vet man at julen står for dør. De eksotiske krydderne vi bruker som del av norske juletradisjoner, kommer fra fjerne himmelstrøk. I denne boken presenterer forfatteren de ti mest kjente julekrydderne. Hun forteller om hvor de opprinnelig kommer fra, når de ble oppdaget og hvorfor de ble norske julekrydder. Boken er rikt illustrert og har også oppskrifter på mat, drikke og bakverk. *650 4$aJulen$9nob$_38899500 *65017$aKrydder$2bibbi$9nor$_68773400 *65027$aKrydder$gmatlaging$2bibbi$9nor$_68561000 ^