Hopp over navigasjon
         
Mobile site

n/a
Published:
Book . - 129 sider
Age recommondation:
English
Genre:
Information:
Jeg har spist mange merkelige og deilige matretter i min tid. Noe sånt sa Gresshopper, da han i «Verdens største fersken» fortalte oss om noe av den mest utrolige maten han hadde spist – og det er mye av det du ikke skulle tro at var ekte! Mus med ris, saksedyr kokt i slim, ferskt dragekjøtt, sneglecurry og mye, mye mer! Nå kan DU lage den mest utrolige maten fra Roald Dahls verden i denne kokeboken, inspirert av fortellinger som «Charlie og sjokoladefabrikken», «Sjiraffen Pelli og jeg» og «Danny og den store fasanjakten». Med enkle oppskrifter delt inn i tydelige steg, kan du lære å lage de mest utrolige (og mest motbydelige) rettene, med hint og tips til unge kokker. . - Alder: 9-13 år
Item location:
uq 641.5 MAR
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Marvellously revolting recipes
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=651520