Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Bok . - 231 sider
Originaltittel:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Da foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene. I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita. I denne kokeboka tar hun oss med gjennom Indias delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.
Hylleplass:
q 641.5954 SEH
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Saritas indiske kjøkken : 100 d
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=650969