I kokeboken Stay cheap byr ernæringsfysiolog Hanna Olvenmark på over 50 deilige vegetaroppskrifter som sparer både lommeboken og miljøet. I tillegg til oppskriftene får du også ukesmenyer med tilhørende innkjøpslister, samt generelle sparetips for både storhandelen, jobblunsjen og utemiddagen. Det vil si, om man med ute mener ute i naturen så klart. Alle oppskriftene i boken er vegetariske, og er beregnet til fire porsjoner. I tillegg byr Olvenmark på et knippe retter beregnet til åtte porsjoner - perfekt for treningsglade «preppere», eller bare de av oss som har det travelt og vil lage alle ukas måltider i én fei. I tillegg til middagsrettene byr Olvenmark også på frokoster, mellommåltid, brød, smoothier - og pålegg. Kort sagt: Her får du alle oppskrifter og tips du trenger for å spise sunt, billig, og med god samvittighet.
Ernæringsfysiolog og blogger Hanna Olvenmark viser vei til vegetariske måltider med 50 lettfattelige oppskrifter, basert på rimelige og miljøvennlige ingredienser. Boken inneholder også råd om hvordan man kan sette opp ukesmenyer med samsvarende handlelister. Ved siden av middagsoppskriftene finner man også tips til frokoster, mettende mellommåltider og påleggsalternativer. Det er lagt vekt på å finne alternativer som gir både et sunt kosthold og en sunn økonomi. Omtalen er utarbeidet av BS.