Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2011 . - Bok . - 189 s.
Bokmål
Opplysninger:
For 10 år siden startet "Åpent bakeri" opp bak Slottet, og ble raskt en suksess. I denne boken deler bakerne hemmelighetene bak sine beste brød med oss. Her får vi presentert de viktigste elementene i gjær- og surdeigsbakst, og oppskriftene er ordnet på en måte som fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som man baker seg gjennom dem.
Hylleplass:
641.815 R
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Lær deg de viktigste elementene i brødbakingens kunst fra de erfarne bakerne ved Åpent Bakeri i Oslo.

Åpent Bakeris ønsker med denne boka er at man skal lære de viktigste elementene i baking. Samtidig skal man kunne åpne melposen og sette i gang før boka er lest fra perm til perm. De erfarne bakerne har ordnet oppskriftene på sine favorittbrød, slik at de fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som du baker deg gjennom dem.

Følger du boka, får du like gode brød som profesjonelle bakere. Åpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på gamle tradisjoner og enkle, naturlige råvarer. Bakere jobber dag og natt med å bake på gammelt vis. Nå deler disse bakerne, med André Løvaas i spissen, hemmelighetene bak sine beste brød med oss.

SE INNHOLD

Side
I BEGYNNELSEN VAR BRØDET12
1MAGI MED MEL OG VANN16
2«NÅ LEVER DEN AV SEG SELV»24
3DE MINSTE BLANT OSS38
4DEIGFØRING56
5FETT NOK68
6KULTURARBEID84
7KJEMI OG KJÆRLIGHET108
8SMAKFULLE BRØD124
9FIN BAKST134
10RENT MEL I POSEN, TAKK!148
11PROBLEMLØSER158
12TEKNIKKER164
13OPPSLAGSORD186

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Brød og brødbaking
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=434727