Hopp over navigasjon

Hovedbiblioteket stengt 12. august til 12. oktober.
Hovedbiblioteket i Tønsberg skal få nye gulv i 1. og 2. etasje! Frem til vi stenger er samlingen tilgjengelig for publikum, men den vil gradvis bli flyttet ned i underetasjen.


         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"5.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2018 . - Bok . - 303 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Ta med deg naturen inn på kjøkkenet. Her lærer du om spiselige planter du finner i veikanten, i skogen, på fjellet og ved kysten. Nordmenn liker å gå på tur og vi har lang tradisjon i matauk. Håndplukk er en bok som oppfordrer deg til å spise, se og nyte naturen rundt deg. Veldig mange av vekstene vi vandrer forbi, kan spises og nytes og de er nyttige. Lær om de spiselige vekstene rundt deg og nyt dem. En del av kunnskapen med hva vi kan spise i naturen er i ferd må å gå i glemmeboken, men Kristin gir oss anledning til å hente oss inn. Forfatteren Kristin Helene Randulff Nielsen har de siste årene plukket ville vekster for flere kjente Oslorestauranter (MAAEMO og Smalhans), og hun har her med seg den kreative og selvlærte kokken Magnus Slagsvold Støre som står bak pop-up-restauranten Svinpels. Magnus lager fantastiske retter av det Kristin finner. Det meste kokes og spises ute, på fjellet, ved sjøen og i skogen eller rundt bygården der Kristin bor og i parken på St. Hanshaugen. Kristin og Magnus har begge den samme filosofien og respekten for naturen om å ta vare på den og spise den, og på den måten i enda større grad bli en del av den. Siren Lauvdal har tatt bildene til boken.
Hylleplass:
581.6 N
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagPå hylla
Tjøme fagUtlånt til 15/7/2024
Nordmenn liker å gå på tur og vi har lang tradisjon i matauk. Håndplukk er en bok som oppfordrer deg til å spise, se og nyte naturen rundt deg. Veldig mange av vekstene vi vandrer forbi, kan spises og nytes og de er nyttige. Lær om de spiselige vekstene rundt deg og nyt dem.

En del av kunnskapen med hva vi kan spise i naturen er i ferd må å gå i glemmeboken, men Kristin gir oss anledning til å hente oss inn.

Forfatteren Kristin Helene Randulff Nielsen har de siste årene plukket ville vekster for flere kjente Oslorestauranter (MAAEMO og Smalhans), og hun har her med seg den kreative og selvlærte kokken Magnus Slagsvold Støre som står bak pop-up-restauranten Svinpels. Magnus lager fantastiske retter av det Kristin finner. Det meste kokes og spises ute, på fjellet, ved sjøen og i skogen eller rundt bygården der Kristin bor og i parken på St. Hanshaugen. Kristin og Magnus har begge den samme filosofien og respekten for naturen om å ta vare på den og spise den, og på den måten i enda større grad bli en del av den.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Håndplukk : opplev, nyt og spis
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=424230