Denne boka inneholder oppskrifter på kaker og desserter tilpasset lavFODMAP-dietten. Den passer godt for dem med IBS (irritabel tarm-syndrom), laktoseintoleranse eller cøliaki. Her er oppskrifter på kjente og kjære kaker som hvit dame, sjokoladekake, verdens beste og blåbærpai, samt en oppskrift på luftig glutenfri gjærbakst. Baksten og dessertene skal være enkle å lage og de fleste ingrediensene er å finne i dagligvarehandelen. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har du sensitiv mage? Har du Cøliaki? Er du laktoseintolerant?. Da er dette kake- og dessertboken for deg. Det finnes mange glutenfrie kake- og dessertbøker, men ingen som har lavFODMAP, som er en forskningsbasert diett for mennesker med sensitiv mage, .som hovedtema. Alle oppskriftene i denne boken er lavFODMAP, det vil si at de også er både glutenfrie og laktosefrie. Boken passer derfor svært godt også til dem med cøliaki og laktoseintoleranse.