Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2016 . - Bok . - 254 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Journalist Katie Parla og fotograf Kristina Gill gir oss et innblikk i Romas kjøkkenkultur. De viser hvordan dagens kjøkken er influert av sin to tusen år gamle historie, men er også opptatt av moderne matkultur. Oppskriftene spenner fra klassiske favorittretter til innovativ gatemat. Mellom oppskriftene og fotografiene finner du også reportasjetekster, tips og adresselister til steder som er verdt å besøke. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
q 641.59456 P
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Smaken av Roma : nye trender &
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=400151