Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.5
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2016 . - Bok . - 158 s.
Bokmål
Opplysninger:
Det brygges fortsatt øl på tradisjonelt vis mange steder i landet. Denne boka gir et innblikk i hva som putrer og gjærer på gårder, i kjellere og bryggerhus. Forfatteren har besøkt mange ølbryggere som deler av det de har lært om brygging gjennom generasjoner, og som fortsatt bruker gamle metoder. Einerkvister, lokale urter og malt er noe av det som brukes for å gi ølet særpreg og karakter. Boka inneholder oppskrifter på og bryggemetoder for gårdsøl fra flere norske distrikter. Her er også oppskrift på mjød, for dem som vil prøve seg på noe helt spesielt. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
q 641.87 G
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Det brygges fortsatt øl på tradisjonelt vis mange steder i landet. Denne boka gir et innblikk i hva som putrer og gjærer på gårder, i kjellere og bryggerhus. Forfatteren har besøkt mange ølbryggere som deler av det de har lært om brygging gjennom generasjoner, og som fortsatt bruker gamle metoder. Einerkvister, lokale urter og malt er noe av det brukes for å gi ølet særpreg og karakter. Boka inneholder oppskrifter på og bryggemetoder for gårdsøl fra flere norske distrikter. Her er også oppskrift på mjød, for dem som vil prøve seg på noe helt spesielt.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Gårdsøl : det norske ølet
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=394994