I denne boken finner du oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker og desserter og drikke, lagd av rene, naturlige og hovedsakelige økologiske råvarer. Det er René Zografos, matblogger og fotograf, som har valgt ut rettene, i samarbeid med Niels Chr. Geelmuyden, som foreller innledningsvis i hvert kapittel hvorfor akkurat denne maten er bra for deg. Rettene er også valgt ut med tanke på et bærekraftig landbruk og god dyrevelferd. Omtalen er utarbeidet av BS.
Med denne boka blir det enkelt å spise naturlig mat lagd fra bunnen av. Du får oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker, desserter og drikke, lagd av rene, naturlige og hovedsakelig økologiske råvarer, stappfulle av næring og smak. Matblogger og fotograf René Zografos har valgt ut rettene i samarbeid med Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av bøkene "Sannheten på bordet" og "Sannheten i glasset". Geelmuyden forteller i innledningen til hvert kapittel hvorfor akkurat denne maten er bra for deg. Rettene er dessuten valgt ut med tanke på et bærekraftig landbruk og god dyrevelferd. Spiser du denne maten, gjør du både din egen helse og jorden en tjeneste!