Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2013 . - Bok . - 415 s.
Bokmål
Opplysninger:
Det finnes mange gode argumenter for å spise mer grønnsaker. Grønn mat er i vinden, den er bra for både helsa og miljøet. I denne boken har TV-kokken Hugh Fearnley-Whittingstall samlet 200 oppskrifter på vegetarmat. Her finner du oppskrifter på gryteretter, paier, salater, supper, grillmat og bakverk. Den innholder også tips til småretter og tapas som kan settes sammen til gode måltider.
Hylleplass:
q 641.65 F
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Den kjente TV-kokken Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage kommer i denne kokeboka med en hyllest til den grønne maten. Og det har slått an: Boka har solgt i mer enn 450 000 eks. i Storbritannia. Argumentene for å spise flere grønnsaker er hardtslående og mange. 200 suverene og enkle oppskrifter med bilder som gir vann i munnen og tekster som gir lyst til å lage rettene. Grønn mat er trendy, den er bra for helsa, bra for miljøet – og ikke minst veldig godt, også for de mest ihuga kjøtteterne blant oss.

Kokeboka inneholder alt fra smakfulle supper og mettende salater til deilige gryteretter, lekre paier, herlig bakst og sunn grillmat. Her er også mange oppskrifter på småretter og tapas som til sammen kan utgjøre et komplett måltid. Dette er ikke et vegetarisk pliktløp, men en kokebok som skal inspirere deg til å spise mer grønnsaker, både i hverdagen og til fest. Boka har flotte bilder og illustrasjoner satt inn i en lekker design.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Grønn mat fra River Cottage
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=343976