Forlaget skriver om denne boka:
Å dyrke grønnsaker handler ikke bare om matauk, men om lykken ved å grave i jorda, se det spire, høste inn og nyte egen avling. Du trenger ikke mye plass for å prøve deg.
STOR AVLING PÅ LITEN PLASS
Lær å jobbe enkelt, effektivt og i liten skala. Dyrk i hendige kasser eller kar som kan flyttes etter behov. Så hurtigvoksende sorter sammen med langsomme, så du får to avlinger på samme areal.
UTVID VEKSTSESONGEN
Beskytt plantene med plast eller duk for å utvide sesongen. Lær hvilke sorter som egner seg for vårt klima. Noen tåler ned til 15 minusgrader.
LYSTBETONT OG METODISK
veiledes du fra første spadetak til gjødsling, såing og høsting. Gode forslag til hva du kan dyrke av salater, erter og bønner, rotfrukter og løk- og kålvekster og spesialtips om framgangsmåte og gode, hardføre sorter.
En oversikt bak i boka samler de viktigste opplysningene om hver enkelt sort. At «kortreist» mat også er miljøvennlig, er en bonus.