Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2010 . - Bok . - 103 s.
Bokmål
Hylleplass:
641.563 R
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Endelig en sukkerfri bakebok!

Hvis du elsker å bake og liker å by dine nære og kjære på hjemmelaget bakverk, kan du ved hjelp av denne boken se at det er mulig å servere de lekreste kaker helt uten mel eller sukker. Boken gir deg oppskrifter på myke kaker, småkaker, paier og andre gode desserter.

Bokens forfatter Annika Rogneby har levd på LCHF (Low Carb High Fat) i over i tre år. Hun har hatt mange positive helsegevinster av å kutte ut karbohydratene, men har savnet å kunne bake og kjenne duften av nybakte kaker. Derfor bestemte hun seg for å lage denne boken der mel og sukker er byttet ut med sunne, gluten- og sukkerfrie ingredienser.

Side
MYKE KAKER16-39
SMÅKAKER43-56
TERTER OG PAIER60-79
DESSERTER OG ANDRE GODSAKER83-99

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Bakeglede uten sukker : velsmak
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: