Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Bok . - 164 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
I de siste 50 årene har kosthold og ernæring vært gjennom en revolusjon. Med voksende kunnskap er vi blitt mange erfaringer rikere, men det er fortsatt stor usikkerhet omkring hva er et sunt kosthold. Det vrimler av råd og anbefalinger og kostholdsteoriene spriker i alle retninger med motsatte meninger om det meste. Her gis det et kompass for å navigere i kostholdsjungelen med en underliggende metode for hvordan mat virker. En metode som tar individuelle hensyn og ikke greier alle over en kam, men tar klima, årstid, alder, aktivitet og ikke minst helsetilstand med i betraktning. Nøkkelen er å forstå mat som energi. Det vil si samspillet mellom utvidende og sammentrekkende krefter, eller yin og yang, som mat, naturen og alle fenomener er under innflytelse av. Denne kunnskapen går langt tilbake til gamle medisinske tradisjoner i Østen, men er like aktuell og virkningsfull i vår tid. Sykdom oppstår fra dette perspektivet når kroppen kommer ut av balanse. Legekunster å gjenopprette balansen gjennom ulike naturlige metoder og hvor mat er helt sentralt. Her lærer du hvordan å forstå sykdom og nøkkelen til sunnhet ved å bruke mat som medisin. . - God, leselig skrift
Hylleplass:
613.2 P
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Mat som medisin : nøkkelen til
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: