Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2020 . - Bok . - 363 sider
Bokmål
Opplysninger:
Mat og helse gir en bred og grundig innføring i kosthold, ernæring og matvarekunnskap med vekt på sammenhengen mellom mat og helse. Blant temaene i boka er kosthold og helse, global og nasjonal ernæringspolitikk, kost- og måltidsplanlegging, hygiene, matvarekunnskap og ernæringslære. Boka egner seg for studenter innen barnehage- og grunnskolelærerutdanningen og for studenter i helsefagutdanningene som fordyper seg i temaet. Den er også nyttig for lærere, barnehagelærere, helsearbeidere og andre som skal drive helsefremmende og forebyggende arbeid knyttet til mat, måltider, ernæring og kosthold for barn og unge. Bokas form gjør imidlertid at den også kan leses av alle som er opptatt av kosthold, ernæring og helse. Tredje utgave av boka er oppdatert med ny forskning og ny kunnskap gjennom alle kapitlene, og revidert i tråd med ny rammeplan for barnehagen og ny læreplan i grunnskolen. Sammenliknet med tidligere utgaver, er det betydelig mer fokus på bærekraft knyttet til mat og helse i denne utgaven, og på smak, smaksutvikling og sensorikk. Det legges også mer vekt på matvarekunnskap, ettersom det er viktig med gode kunnskaper på dette området for å kunne ha et variert kosthold i tråd med de matbaserte kostrådene. Boka er i tillegg oppdatert i henhold til ny lovgivning på området.
Hylleplass:
613.2 K
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Mat og helse
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: