Hopp over navigasjon

Hovedbiblioteket stengt 12. august til 12. oktober.
Hovedbiblioteket i Tønsberg skal få nye gulv i 1. og 2. etasje! Frem til vi stenger er samlingen tilgjengelig for publikum, men den vil gradvis bli flyttet ned i underetasjen.


         
Søk med mobilen

Surdeigsbakst fra Ille brød


Hylleplass
641.81 F
Forfatter
Tittel
Utgitt
Omfang
203 sider
Opplysninger2
ille brød begynte å bake surdeigsbrød hjemme på kjøkkenbenken. Nå er de et av landets fremste surdeigsbakerier, og har vunnet flere priser. Denne boken er deres guide til surdeigsbaking. Du lærer først å lage surdeigsstarter og holde en god starter ved like. Deretter følger oppskrifter på alt fra enkle formbrød til vidunderlige landbrød og fullkornbrød med ulike sorter smakfullt og næringsrikt økologisk korn. Siste halvdel av boken er viet søtbakst og annen bakst med surdeig, som boller, brioche, pizza, pretzels, pepperkaker, pannekaker, vafler, lomper og burgerbrød. Med presise forklaringer og trinn for trinn-bilder lærer du bretting og forming av deiger, slik at resultatet blir både saftig og luftig. ille brød vant Matprisen i 2021 og ble kåret til Oslos beste bakeri i Aftenposten i 2022. Deres første bok, brødboken Surdeig, ble en bestselger.
Emner
Sjanger
Dewey
Nettressurser
ISBN
Tittelnr
Bok
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagPå hylla