Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Kakeboka : enkle plantebaserte kaker for alle - frie for gluten og hvitt sukker


Hylleplass
641.5 R
Forfatter
Tittel
Omfang
237 sider
Opplysninger2
Har du lyst å lage enkle og fantastiske kaker som alle kan spise og liker? Her har du en samling med herlige kaker, fristende iskrem, deilige kaffedrikker, bowls og andre godsaker. Alle sammen fri for hvitt sukker og gluten og kun laget av plantebaserte ingredienser. Lær deg noen enkle grunnteknikker, og server kaker som du kan nyte til frokost. Alt i boken er rågodt! Tiril Refsum står bak kafeen Oslo Raw, og hun spiser kaker til frokost. Kakeboka er hennes andre bok.
Emner
Sjanger
Dewey
Nettressurser
ISBN
Tittelnr
Bok
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tjøme fagUtlånt til 1/12/2024
Revetal Voksen fagTil avhenting