Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Mer smak : hjemmelaget fra aioli til teriyaki


Hylleplass
641.6 W
Forfatter
Tittel
Omfang
139 s.
Opplysninger2
Originaltittel: Condiments . - Har ordliste, register . - I denne boken finner du oppskrifter på hvordan du lager alt fra sennep, hoisinsaus og karripasta, til tacokrydder, pickles og tunisisk harissa. En lager dem enkelt hjemme ved å koke, blande, fermentere og lagre. Hverdagswoken blir mye bedre med hjemmelaget østerssaus, vinaigretten mer spennende med hjemmebrygget eddik, og du kan imponere gjestene dine med din egen chilisaus. Caroline Dafgård Widnersson er kokk og matstylist. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
Tittelnr
Bok
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 16/12/2024