Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Eltefritt grytebrød


Hylleplass
q 641.81 S
Forfatter
Tittel
Omfang
119 s.
Opplysninger2
Originaltittel: Det æltefri grydebrød . - Har register . - Grytebrødmetoden er en enkel måte å bake brød på. Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. Grytebrød har lang hevetid og steking på høy temperatur i en glovarm gryte med lokk. Da får deigen mulighet til å heve før den sprø skorpen dannes. I denne boken finner du oppskrifter på mange typer brød: brød med fullkorn og kjerner, lyse brød, nøttebrød og krydderbrød, fruktbrød og grønnsaksbrød, rugbrød og brød som stekes uten gryte. Oppskriftene er forklart trinn-for-trinn. I tillegg er det baketips, noen oppskrifter på tilbehør og nyttig informasjon om blant annet surdeig, meltyper og gjær.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
Tittelnr
Bok
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Revetal Voksen fagPå hylla