Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Syriens gryder : en kulinarisk dannelsesrejse


Hylleplass
641.595691 S
Forfatter
Tittel
Omfang
167 s.
Opplysninger2
Har register . - Dette er ikke bare en kokebok men også et kjærlighetsbrev til syrerne og deres rike kultur. Journalist Ruth von Sperling forteller om hverdag og matkultur, og Pernille Rivendell Helweg har foreviget alt med sitt kamera. Vi får bli med på innhandling, spise på Restaurant Al Mahab - og delta i en privat bursdagsfest med dans og sang. Von Sperling har samlet en rekke autentiske mezze-oppskrifter som Trine Hahnemann har testet og utviklet. Både falafel, baba ganoush og tabbouleh og nye matopplevelser, som kylling med sitron og grønne oliven, rødbetetilbehør og en rekke salater. Boka er skrevet på grunnlag av et ønske fra forfatterne og forlaget om å gi et bidrag for å hjelpe de mange syriske flyktningene. Alle som er involvert i produksjonen av boka har gjort sitt arbeid gratis.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
Tittelnr
Bok