Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Kokkelære : den store kokeboka


Hylleplass
q 641.5 G
Forfatter
Tittel
Omfang
624 s.
Opplysninger2
Har ordliste, register . - Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I Kokkelære finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
Tittelnr
Bok
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tjøme Utlånt til 1/12/2024
Berg kretsfengsel fag9.oppl. 2019På hylla