Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Surdeig


Hylleplass
q 641.815 L
Forfatter
Tittel
Omfang
172 s.
Opplysninger2
Surdeigsbrød er milde, luftige og myke, med en knasende skorpe. Det er en bakeprosessen som nesten går av seg selv, da mye av jobben gjøres når deigen står og hviler på kjøkkenbenken og i kjøleskapet. I denne bakeboken viser forfatterne hvordan man får til vellykkede surdeigsbrød. Den inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike kornsorter, og beskrivelser av framgangsmåter. Den inneholder også forslag til timeplaner, slik at man har mulighet til å tilpasse forberedelsene av deigen etter når man har tid, og viser hvordan bakingen passer inn i en aktiv hverdag.
Emner
Dewey
ISBN
Tittelnr
Bok
  Reserveringer :2
AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 2/7/2024