Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Brødskiva : brød og pålegg fra eget kjøkken


Hylleplass
q 641.84 V
Forfatter
Tittel
Omfang
152 s.
Opplysninger2
Har bibliografi, register . - Brød med pålegg er noe de fleste spiser hver dag, og ofte til flere måltider om dagen. Derfor er det viktig at råvarene er gode og sunne, og uten unødvendige tilsetningsstoffer, slik at kroppen får den næringen den trenger. I Brødskiva finner du enkle oppskrifter på sunt og godt brød og pålegg. I tillegg til nyttige tips om melsorter, informasjon om gluten og om hvorfor langtidshevede brød er godt for magen. Å lage sitt eget pålegg er lettere enn mange tror. Boken gir deg også oppskrifter på pålegg som fiskekaker, makrell i tomat, italiensk salat, sjokoladepålegg og leverpostei, for å nevne noen.
Emner
Dewey
ISBN
Tittelnr
Bok