|
| | Utgitt:
| | Bokmål
| Hylleplass:
| 641.5 S
| Bestill
Husk denne
(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
| |
Vis alltid denne fanen
| Side | Forord | 7 | Hva skal vi ha til middag? | 9 | Ukemeny | 10 | Å kjøpe mat | 11 | Oppbevaring av mat | 12 | Spis ogdt og riktig | 14 | Ferske råvarer | 17 | Kjøtt | 18 | Fisk og skalldyr | 23 | Grønnsaker | 29 | Frukt og bær | 34 | Mel og gryn | 38 | Smakstilsetninger | 41 | Gode kjøkkenråd | 45 | Mål og vekt | 46 | Gode hjelpemidler er halve arbeidet | 47 | Komfyren | 50 | Koke og steke kjøtt | 53 | Retter av fisk | 93 | Grønnsakretter | 131 | Pannekaker, ris og pasta | 155 | Godt av egg | 173 | Innmatretter | 183 | Varierte retter av kylling og høns | 191 | Dessert smaker godt | 203 | Ordliste | 213 | Register | 221 |
| |
|