Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgjeve:
2019 . - Bok . - 307 sider
Bokmål
Opplysningar:
Denne femteutgaven inneholder den basiskunnskapen sykepleiere trenger for å ivareta pasientens grunnleggende behov for ernæring, både innenfor forebyggende og helsefremmende arbeid og som en del av pasientens behandling. Mat og drikke er en stor del av livet for mange mennesker, og ernæring er en sentral faktor i helsefremmende arbeid og i forebygging og behandling av en rekke sykdommer. Et sunt og variert kosthold bidrar til at vi holder oss friske, og ved visse sykdommer kan et tilpasset kosthold være den eneste behandlingen som trengs. Andre ganger kan tilstrekkelig og riktig sammensatt ernæring være avgjørende for at en pasient skal tåle den medisinske behandlingen og bli friskere. I enkelte tilfeller kan ernæringsbehandling også ha direkte betydning for pasientens overlevelse. Sykepleiere spiller dermed en svært viktig rolle i arbeidet med å kartlegge ernæringsstatusen og optimalisere kostholdet til hver enkelt pasient. Boken er oppdatert med ny kunnskap innenfor generell og klinisk ernæring. Den er fortsatt en praktisk rettet bruksbok, egnet både for bachelorstudenter i sykepleie og for sykepleiere i klinisk praksis.
Hylleplass:
613.2 T
Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Sykepleierens ernæringsbok
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=593081