Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgjeve:
2016 . - Bok . - 343 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysningar:
Denne kokeboka lærer deg å sylte, safte og hermetisere. De ulike teknikkene forklares enkelt, men grundig. I tillegg deler Sverre Sætre mer enn 500 oppskrifter på saft, syltetøy, is, drinker, kaker, terter, kremer og desserter laget av norsk frukt og bær. Boka følger årstidene fra rabarbraen begynner å vokse i mai til rognebærene modnes om høsten. Den dekker et bredt spekter av norske frukt og bær - fra favoritter som epler og jordbær til mindre brukte råvarer som hylleblomst, nepe og krekling. Sætre gir også tips om dyrking og vekstvilkår for dem som vil dyrke selv. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
q 641.6 S
Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding

Frukt og bær : en kokebok


av Sverre Sætre (foto: Lars Petter Pettersen)
Bok utgitt 2016
Hylle: q 641.6 S
Hugs denne

Sjokoladeboka


av Sverre Sætre (foto: Tommy Andresen)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag 641.6 S)
Bestill Hugs denne

Den store kakeboka


av Sverre Sætre (foto: Lars Petter Pettersen & Ingvar Eriksson)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag 641.865 S)
Bestill Hugs denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Frukt og bær : en kokebok
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=395039