I denne boka gir Ole Martin Alfsen deg 225 oppskrifter på enkel og god hverdagsmat. Her finner du supper, salater og middagsretter med pasta, kylling, kjøtt og fisk. Hver enkelt rett har tidsanvisning og er laget av råvarer som er enkle å få tak i. I tillegg gir forfatteren mange tips til variasjoner og endringer, samt tips til hva restene kan brukes til.
Nå er Ole Martin her med en bok skreddersydd for å løse vanlige familiers middagskniper. De 225 oppskriftene i Hverdagsmat har én ting til felles: De er like enkle som de er gode. Ole Martin har tatt i bruk all sin matglede og faglige kompetanse for å komme opp med spennende og varierte middagsforslag som passer i hverdagen og er tilpasset en norsk virkelighet. I boka guider Ole Martin deg gjennom tilberedningen av hver enkelt rett og gir deg massevis av nyttige tips om hvordan matlagingen kan gjøres enklere, morsommere og mer smakfull.