Hopp over navigasjon

Hovedbiblioteket stengt 12. august til 12. oktober.
Hovedbiblioteket i Tønsberg skal få nye gulv i 1. og 2. etasje! Frem til vi stenger er samlingen tilgjengelig for publikum, men den vil gradvis bli flyttet ned i underetasjen.


         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.5
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgjeve:
2016 . - Bok . - 158 s.
Bokmål
Opplysningar:
Det brygges fortsatt øl på tradisjonelt vis mange steder i landet. Denne boka gir et innblikk i hva som putrer og gjærer på gårder, i kjellere og bryggerhus. Forfatteren har besøkt mange ølbryggere som deler av det de har lært om brygging gjennom generasjoner, og som fortsatt bruker gamle metoder. Einerkvister, lokale urter og malt er noe av det som brukes for å gi ølet særpreg og karakter. Boka inneholder oppskrifter på og bryggemetoder for gårdsøl fra flere norske distrikter. Her er også oppskrift på mjød, for dem som vil prøve seg på noe helt spesielt. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
q 641.87 G
Bestill       Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding
Det brygges fortsatt øl på tradisjonelt vis mange steder i landet. Denne boka gir et innblikk i hva som putrer og gjærer på gårder, i kjellere og bryggerhus. Forfatteren har besøkt mange ølbryggere som deler av det de har lært om brygging gjennom generasjoner, og som fortsatt bruker gamle metoder. Einerkvister, lokale urter og malt er noe av det brukes for å gi ølet særpreg og karakter. Boka inneholder oppskrifter på og bryggemetoder for gårdsøl fra flere norske distrikter. Her er også oppskrift på mjød, for dem som vil prøve seg på noe helt spesielt.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Gårdsøl : det norske ølet
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=394994