Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgjeve:
2007 . - Bok . - 150 s.
Bokmål
Hylleplass:
q 641.66 H
Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding
Forlaget skriver om denne boka:
Hjemmelagde pølser og hjemmebrygget øl blir minst like godt som tilsvarende masseproduserte varer - og er selvsagt mye morsommere å servere!
Boka Pølser og øl legger vekt på de viktige metodene som må følges for å lykkes med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl. Med Pølser og øl som faglig ballast har du muligheten til å utvikle dine egne produkter innen pølsenes og ølets spennende verden. Pølser og øl hører med i vår folkelige matlaging og ernæring fra langt tilbake. Godbiter fra kulturhistorien er derfor med som leseverdig krydder og virkningsfull inspirasjon. Bli pølsemaker og ølbrygger!
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Pølser og øl : metoder, oppskri
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=251471