Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
cop. 2016 . - Book . - 159 s.
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
Fermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS.
Item location:
641.4 P
Add to selection list

(beta)Be the first to write a review

Fermentering : kraut, kimchi og kombucha


by Shane Peterson (Shane Peterson, Søren Ejlersen & Ditte Ingemann)
Book published 2015
Item location: 664 P
Add to selection list

Kom i gang med fermentering : godt, sunt og enkelt


by Shane Peterson (Shane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann ; oversatt av Irene Inman Tjørve)
Book published 2016
Item location: 641.4 P
Add to selection list
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Kom i gang med fermentering : g
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=396949