Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Cover photo
"4.5
Sign in to give your star rating
Published:
2016 . - Book . - 158 s.
Norwegian, Bokmål
Information:
Det brygges fortsatt øl på tradisjonelt vis mange steder i landet. Denne boka gir et innblikk i hva som putrer og gjærer på gårder, i kjellere og bryggerhus. Forfatteren har besøkt mange ølbryggere som deler av det de har lært om brygging gjennom generasjoner, og som fortsatt bruker gamle metoder. Einerkvister, lokale urter og malt er noe av det som brukes for å gi ølet særpreg og karakter. Boka inneholder oppskrifter på og bryggemetoder for gårdsøl fra flere norske distrikter. Her er også oppskrift på mjød, for dem som vil prøve seg på noe helt spesielt. Omtalen er utarbeidet av BS.
Item location:
q 641.87 G
Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Det brygges fortsatt øl på tradisjonelt vis mange steder i landet. Denne boka gir et innblikk i hva som putrer og gjærer på gårder, i kjellere og bryggerhus. Forfatteren har besøkt mange ølbryggere som deler av det de har lært om brygging gjennom generasjoner, og som fortsatt bruker gamle metoder. Einerkvister, lokale urter og malt er noe av det brukes for å gi ølet særpreg og karakter. Boka inneholder oppskrifter på og bryggemetoder for gårdsøl fra flere norske distrikter. Her er også oppskrift på mjød, for dem som vil prøve seg på noe helt spesielt.
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Gårdsøl : det norske ølet
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=394994