Hopp over navigasjon
         
Mobile site

n/a
Published:
Norwegian, Nynorsk
Item location:
948.1 K
Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Forlaget skriver om denne boka:
Kystårboka 2002 inneholder artikler om blant annet tradisjonskost på Utsira og i Lofoten, oppskrifter fra seilskutetida på Sørlandet, øl- og siderbrygging i Hardanger, klippfisk fra Møre og den sagnomsuste rødseien fra Helgeland. Temadelen om kysthåndverk byr på artikler om Listaskøyta, teiner på gamlemåten, ullseilmakere i Trøndelag, reipslagere i Hordaland, steinhoggertradisjonen i Østfold og smedfag med røtter til vikingtida - for å nevne noe.
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Kystårboka 2002 : mattradisjone
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=181076