Hopp over navigasjon

Hovedbiblioteket stengt 12. august til 12. oktober.
Hovedbiblioteket i Tønsberg skal få nye gulv i 1. og 2. etasje! Frem til vi stenger er samlingen tilgjengelig for publikum, men den vil gradvis bli flyttet ned i underetasjen.


         
Mobile site

Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
[2019] . - Book . - 255 sider
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
Finnes det noen som ikke elsker sjokolade? Vi spiser det som godteri, vi drikker kakao på tur, vi gir bort konfekt i gave. Vi serverer sjokoladekake i barnebursdagen og spiser sjokoladepudding til dessert. Enten du er proff eller amatør på kjøkkenet, lager du ganske sikkert stadig vekk mat med sjokolade hele tiden. I Sjokoladeboka har Sverre Sætre brukt all sin sjokoladekunnskap til å lage den definitive kokeboka om sjokolade på norsk. Her har Sverre samlet det han selv mener er de aller beste oppskriftene på de beste og viktigste sjokoladerettene - fra hverdagsfavoritter som cookies og varm sjokolade til kompliserte kakeklassikere som Saint Honoré og Sarah Bernhardt. Sætre forklarer hvorfor nettopp disse oppskriftene er så gode, viser hvordan du skal gå fram for å tilberede dem riktig, og foreslår alternativer eller variasjoner for dem som vil utforske videre. Illustrerte steg-for-steg-forklaringer tar deg gjennom alle vanskelige punkter i oppskriftene. Resultatet er en overdådig, praktisk og fristende grunnbok - like nyttig enten du er nybegynner eller feinschmecker. Sjokoladeboka er drømmeboka for alle som liker sjokolade. Sverre Sætre er Norges fremste og mest folkekjære konditor, kjent fra TV-serier, avisspalter og en rekke bestselgende og prisbelønte kokebøker. I tillegg er han Norges kanskje største sjokoladeekspert: I over to tiår har han arbeidet profesjonelt med sjokolade - på kokkelandslaget, på noen av landets fremste restauranter og på sitt eget nyskapende konditori i Oslo.
Item location:
641.6 S
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review

DepartmentVolumeLocationItem locationNoteStatus
Tønsberg Voksen fagOn the shelf
Revetal Voksen fagOn the shelf
Sjokolade blir brukt i mange sammenhenger og i ulike former, som snacks, godteri, i kaker og desserter, vi drikker den og den blir brukt som gave. I denne boka har Sverre Sætre samlet det han mener er de perfekte oppskriftene på de viktigste sjokoladerettene. Han forklarer hvorfor nettopp disse 70 oppskriftene er så gode, og han forklarer steg for steg hvordan man skal gå fram for å tilberede dem riktig. Boka inneholder også en sjokoladeskole som forklarer om produksjon og historie, kakaoprosent, sjokoladeslag og mye mer. Omtalen er utarbeidet av BS.

Frukt og bær : en kokebok


by Sverre Sætre (foto: Lars Petter Pettersen)
Book published 2016
Available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: fag q 641.6 S)
Borrow Add to selection list

Sjokoladeboka


by Sverre Sætre (foto: Tommy Andresen)
Book published 2019
Available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: fag 641.6 S)
Borrow Add to selection list

Den store kakeboka


by Sverre Sætre (foto: Lars Petter Pettersen & Ingvar Eriksson)
Book published 2021
Available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: fag 641.865 S)
Borrow Add to selection list
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Sjokoladeboka
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=481629