Hopp over navigasjon

Hovedbiblioteket stengt 12. august til 12. oktober.
Hovedbiblioteket i Tønsberg skal få nye gulv i 1. og 2. etasje! Frem til vi stenger er samlingen tilgjengelig for publikum, men den vil gradvis bli flyttet ned i underetasjen.


         
Mobile site

Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
2018 . - Book . - 220 s.
Norwegian, Bokmål
Information:
Endelig en bok om slakting og partering. Det er en kunst å partere et dyr. Hvordan skjære ut de riktige stykkene, og får mest mulig ut av skrotten med minst mulig svinn. Forfatter Stian Espedal har jobbet som slakter hos Nortura i 21 år, og holder jevnlig kurs i slakting og skjæring. I denne boken viser han oss hvordan en slakter og skjærer ned både storfe, gris, sau og vilt. Alle prosesser vises tydelig og lett forståelig gjennom tekst og bilder. Det er også eget avsnitt om avliving, verktøy og redskap, og ikke minst forteller Espedal om hvordan kjøttet kan videreforedles. Dette vil være en bok for alle som behandler kjøtt, enten du er jeger, bonde eller kokk. Eller om du bare er generelt matinteressert. Bildene i boken er tatt av fotograf Halvard Bøe.
Item location:
664 E
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Boken viser hvordan man avliver, slakter og parterer storfe, gris, sau og vilt. Forfatter Stian Espedal er slakter, og har holdt en rekke kurs for jaktlag om disse emnene. I denne boka gjennomgås alle steg i prosessen, med tydelige forklaringer og bilder av alle trinn. Boken inneholder oversikter over parteringsstykker, nyttige verktøy og slakterens egne favorittoppskrifter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Slakting & skjæring : storfe, s
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=464507