Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
cop. 2018 . - Book . - 183 s.
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
Bli med de jaktfrelste tvillingene på jakt sammen med den like jaktentusiastiske superkokken, som disker opp den ene fisk- eller viltretten etter den andre. Her er oppskrifter på alt fra lettsaltede elgknoker med løk- og timiansaus, reinsdyrhjerte med hasselnøtt- og rognebærdressing, rypebrystsliders med blåskimmelkrem, grillet rådyrlår med lun høstsalat, pepperstekt villand, cæsarsalat med jerpe, pannestekt duebryst, bakte laksepuffer, müslipanert ørret og gravet villkveite med soppsoya, til søte desserter som sjokoladekake med soppkrokan og rømme og bålpannekake med multer. I tillegg er det grunnoppskrifter, som f.eks. på rognebærgelé, rosmarineddik og viltkrydder. Et eget avsnitt om flåing, ribbing, partering og filetering er også med. Betydningen og viktigheten av det kortreiste, økologiske og at alt skal være bærekraftig er viktig. Her får du et vell av ideer til hvordan du kan tilberede deilige matretter av det du har fisket, høstet og jaktet. Vel bekomme!
Item location:
641.6 S
Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Jegertvillingenes kokebok : fug
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=461282