Hopp over navigasjon

Hovedbiblioteket stengt 12. august til 12. oktober.
Hovedbiblioteket i Tønsberg skal få nye gulv i 1. og 2. etasje! Frem til vi stenger er samlingen tilgjengelig for publikum, men den vil gradvis bli flyttet ned i underetasjen.


         
Mobile site

Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
cop. 2017 . - Book . - 200 s.
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat.Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!
Item location:
641.59 H
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Én er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco.

Bonjour Paris : steder vi liker å gå til


by Eyvind Hellstrøm ([tekst:] Eyvind Hellstrøm ; [foto:] Anita Rennan)
Book published 2019
Available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: fag 647.9544 H)
Borrow Add to selection list

Duft av jul : en kjøkkenhåndbok for juletiden


by Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm og Kristin Jacobsen ; foto av Stian Broch)
Book published 2014
Available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: jul q 641.568 H)
Borrow Add to selection list

Hellstrøm Jr. : 60 oppskrifter & gode tips


by Eyvind Hellstrøm (foto: Stian Broch)
Book published 2012
Available (Avd.: Tønsberg Barn - Location: fag u 641.5083 H)
Borrow Add to selection list

Hellstrøms hemmeligheter : mat med kjærlighet


by Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan ; matbilder: Anita Rennan)
Book published 2020
Available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: fag 641.5 H)
Borrow Add to selection list

Iskremfabrikken : brødrene Hellstrøms beste desserter


by Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Jan Hellstrøm)
Book published 2011
Available (Avd.: Revetal Voksen - Location: fag q 641.86 H)
Borrow Add to selection list

Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller


by Eyvind Hellstrøm (foto: Trygve Indrelid)
Book published 2006
Available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: jul q 641.568 H)
Borrow Add to selection list

Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3


by Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen ; foto: Anita Rennan [Andreas Berge, Anders Bremnes ; tekstforfatter)
Book published 2017
Available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: fag 641.59 H)
Borrow Add to selection list
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Truls á la Hellstrøm : mesterko
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=418940