Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Cover photo
"4.0
Sign in to give your star rating
Published:
2017 . - Book . - 671 s.
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
Dette er en gjennomrevidert utgave av basiskokeboka med Wenche Andersen som redaktør. Her er 200 nye oppskrifter, nye bilder og ny praktisk inndeling. Den inneholder 1800 oppskrifter på hverdagsmat, helgemat og festmat: moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat, og forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Boka har også egne inspirasjonsregistre til hverdagsmaten, oppskrifter basert på sesongens råvarer, raske oppskrifter og vegetariske retter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Item location:
q 641.5 K
Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Kokeboka
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=407043