Lise Finckenhagen er en av Norges mest profilerte kokker. I denne boken gir hun oss alle oppskriftene man trenger for å lage en tradisjonell julehøytid. Her finner man de julemiddager fra hele landet, klassiske desserter og de sju slagene. I tillegg deler hun personlige historier og anekdoter om matretter og tradisjoner i juletiden. Rikt illustrert med fotografier i farger. Omtalen er utarbeidet av BS.
En personlig, omfangsrik og lekker julekokebok fra en av Norges mest profilerte kokker. Lise Finckenhagen er blant Norges dyktigste og mest profilerte kokker. I 2004 ble hun kåret til årets kvinnelige kokk, og i 2009 til årets matformidler. I Lises jul får du alle oppskriftene du trenger til julehøytiden; de tradisjonelle julemiddagene, de klassiske dessertene og de sju slagene. I tillegg deler Lise mange personlige juleminner med leserne underveis, og forteller historier og anekdoter om matrettene og tradisjonene vi henter frem igjen hver gang kalenderen nærmer seg desember. Alle matrettene er lekkert visualisert av fotograf Sara Johannessen.