Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
2016 . - Book . - 343 s.
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
Denne kokeboka lærer deg å sylte, safte og hermetisere. De ulike teknikkene forklares enkelt, men grundig. I tillegg deler Sverre Sætre mer enn 500 oppskrifter på saft, syltetøy, is, drinker, kaker, terter, kremer og desserter laget av norsk frukt og bær. Boka følger årstidene fra rabarbraen begynner å vokse i mai til rognebærene modnes om høsten. Den dekker et bredt spekter av norske frukt og bær - fra favoritter som epler og jordbær til mindre brukte råvarer som hylleblomst, nepe og krekling. Sætre gir også tips om dyrking og vekstvilkår for dem som vil dyrke selv. Omtalen er utarbeidet av BS.
Item location:
q 641.6 S
Add to selection list

(beta)Be the first to write a review

Frukt og bær : en kokebok


by Sverre Sætre (foto: Lars Petter Pettersen)
Book published 2016
Item location: q 641.6 S
Add to selection list

Sjokoladeboka


by Sverre Sætre (foto: Tommy Andresen)
Book published 2019
Available (Avd.: Revetal Voksen - Location: fag 641.6 S)
Borrow Add to selection list

Den store kakeboka


by Sverre Sætre (foto: Lars Petter Pettersen & Ingvar Eriksson)
Book published 2021
Available (Avd.: Revetal Voksen - Location: fag 641.865 S)
Borrow Add to selection list
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Frukt og bær : en kokebok
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=395039