Boka vår er drømmen om Paris. Det er drømmen om steder vi har besøkt og elsker å gå tilbake til. Steder hvor du blir tatt imot i døra som venn. Hvor du trer inn i en fantastisk atmosfære, og kan nyte personlig og kunnskapsrik servering. Steder hvor du kan oppleve matlaging med sjel. Det trenger ikke være kokekunst med stjerner for at du skal få den gode følelsen. Det trenger ikke være damaskduker, dyrt porselen, krystall eller glitter og stas. Det trenger ikke være modernistisk og avantgarde. Det eneste som trengs er entusiasme, mat og atmosfære som setter oss i godt humør. Her er spising en idrett. Parisere går til lunsj og middag med entusiasme. I Bonjour Paris - steder vi liker å gå til forteller vi om nettopp det; stedene vi liker å gå til i denne vidunderlige byen.
Eyvind Hellstrøm og kjæresten Anita Rennan elsker Paris, og kjenner byen godt. I denne boken viser de oss steder de har besøkt, og som de ofte går tilbake til. Restauranter der man trer inn i en fantastisk atmosfære, og opplever personlig og kunnskapsrik servering. Det trenger ikke være steder hvor kokekunsten har fått stjerner, eller med damaskduker og dyrt porselen. I denne boken forteller de om alle stedene de liker å gå, og gir råd om spisesteder til alle som skal til Paris.