Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har laget en kokebok for tenåringer som gjerne vil imponere på kjøkkenet. Her lærer man det man trenger å vite for å bli en god kokk, om gode råvarer og teknikker. Boka har oppskrifter på: kylling, biff, svin og lam, fisk og skalldyr, grønnsaker og salater, pasta og noodler, ris og taco, brød, kaker og desserter. Det er i alt 50 oppskrifter og mange nyttige tips. Kokebok for ungdomstrinnet.
Hellstrøm Jr. er en stjernekokks arv til kommende generasjoner. For Eivind Hellstrøm er mat essensen i livet. Kan du lage mat, sier Eyvind, er det supert. Kan du i tillegg lage god mat, åpner dørene til et liv med gode opplevelser. Sammen med fadderbarnet sitt Elise på 15 har Eyvind Hellstrøm laget en kokebok med enkle og gode oppskrifter på små og store retter, tilbehør, fristende snacks og godsaker.