SURDEIG I ALT er en bok for deg som ønsker å lære deg kunsten å bake med sur-deig på en enkel og ukomplisert måte. Eller for deg som allerede er godt kjent med den naturlige måten å bake på, men ønsker å utforske det mer. Maggi har gjennom årene holdt en rekke surdeigskurs, og nå deler hun sin kunnskap gjennom denne boken. I Surdeig i alt får du over 50 nye oppskrifter sammen med detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle brød, rundstykker, søt bakst, pizza, grytebrød, kringler og mye mer. Surdeigsbaking er for mange blitt en myteomspunnet måte å bake på og blir ofte .forbundet med lange, kompliserte prosesser. Maggi beskriver en enkel og lett forståelig prosess som alle kan få til bestående av tre ingredienser: Vann, mel og salt! Maggi har tidligere skrevet boka «Surdeig for alle som ble en stor suksess. I den nye boka gir hun deg de samme enkle beskrivelsene sammen med mange nye og spennende oppskrifter.
SURDEIG I ALT er en bok for deg som ønsker å lære deg kunsten å bake med sur-deig på en enkel og ukomplisert måte. Eller for deg som allerede er godt kjent med den naturlige måten å bake på, men ønsker å utforske det mer. Maggi har gjennom årene holdt en rekke surdeigskurs, og nå deler hun sin kunnskap gjennom denne boken. I Surdeig i alt får du over 50 nye oppskrifter sammen med detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle brød, rundstykker, søt bakst, pizza, grytebrød, kringler og mye mer. Surdeigsbaking er for mange blitt en myteomspunnet måte å bake på og blir ofte .forbundet med lange, kompliserte prosesser. Maggi beskriver en enkel og lett forståelig prosess som alle kan få til bestående av tre ingredienser: Vann, mel og salt! Maggi har tidligere skrevet boka «Surdeig for alle» som ble en stor suksess. I den nye boka gir hun deg de samme enkle beskrivelsene sammen med mange nye og spennende oppskrifter.