Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
q 641.6 NÄS
163 sider
Hvorfor spise mer elg og hvordan benytte seg av hele dyret på best mulig måte? Svaret på det, og ikke minst en lang rekk gode og smaksrike oppskrifter med elg gir Astrid Regine Nässlander deg i denne kokeboken om skogens konge. Den prisvinnende kokken gir deg også en grundig innføring i hvordan du stykker opp dyret, hvordan kjøttet bør saltes og oppbevares, og hvilke deler som passer til hva. Hva gjør du for eksempel med tungen, tarmene og beina? Hva passer best på grillen, og hva blir best i en gryte? Hvordan få elg til å bli alles favoritt i fredagstacoen? Her får du oppskriften på en klassisk vilgryte, men også en med fransk vri og en japansk variant. Du lærer å lage brytebrød med elgfett, og hvordan du forvandler elgkjøttet til de beste pølsene og de saftigste burgerne du noengang har smakt. Og ikke minst, hvordan talg fra elgen kan bli til både krem, lys og fuglemater.
9788202795931 : Nkr 399.00
0666809
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Elg : en kokebok
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=666809