Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5 H
161 sider
Det er enkelt å lage god mat ute! Her i Norge elsker vi fjellene våre. Vi elsker viddene, skogene og fjordene våre. Vi går langt og lenge, eller en kort kveldstur like utenfor dørstokken. Vi har med telt i ryggsekken og velger utsikten vi ønsker å våkne til helt selv. Vi har med mye mat og fyrer gjerne opp et bål, både på små og store eventyr. Det er typisk Norsk å kose seg på tur. I boken «mat på bål» finner du 50 oppskrifter for gode matopplevelser rundt bålet. Det har ingenting å si om du er helt fersk i friluftslivet eller om er på nivå med Monsen, for denne maten kan alle lage. Her finner du oppskrifter som passer når du skal sove ute eller ønsker en ekstra god lunsj underveis. Oppskriftene i boka baserer seg på råvarer du finner i lokalbutikken og er nøye testet for å bli laget på bål. I boka lærer du å lage middag som pizza, wok, supper, fisk eller desserter som cookies, pai og brownie stekt i appelsin. I tillegg lærer du hvordan du lager det beste matbålet og får mange gode tips til ditt neste eventyr samtidig. John Hobberstad, også kjent som «eventyrgutten», er godt kjent for maten han lager på bål. I Norge og flere andre land trender matrettene hans på sosiale medier. Gjennom Instagram og turbloggen sin inspirerer han flere tusen til å lage mer enn bare pølse og pinnebrød på sineeventyr. Nå vil han inspirere deg med boken sin, «Mat på bål».
978-82-93351-93-1 : Nkr 389.00
607330
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Å sitte rundt et bål skaper magiske opplevelser, enten bålet er ute i naturen eller i bålpanna, hjemme eller på hytta. Stadig flere skaper også matopplevelser rundt bålet, og i "Mat på bål" finner du 50 oppskrifter som alle kan lage.

Boken inneholder passende oppskrifter for en god frokost, lunsj, middag eller dessert. Her finner du alt fra pizzaboller, lammekebab, viltgryte, kyllingsuppe og fiskeburger til desserter som cookies, kanelboller, pai og brownie stekt i appelsin. I tillegg lærer du hvordan du lager det beste matbålet og får mange gode tips til ditt neste eventyr.

John Hobberstad, også kjent som "Eventyrgutten", høster lovord for maten han lager på bål. I Norge og flere andre land trender matrettene hans på sosiale medier. Gjennom Instagram og turbloggen sin inspirerer han flere tusen til å lage mat enn bare pølse og pinnebrød på sine eventyr.

Nå vil han inspirere deg. Nyt turen, og kos deg!

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Mat på bål
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=607330