Å sitte rundt et bål skaper magiske opplevelser, enten bålet er ute i naturen eller i bålpanna, hjemme eller på hytta. Stadig flere skaper også matopplevelser rundt bålet, og i "Mat på bål" finner du 50 oppskrifter som alle kan lage.
Boken inneholder passende oppskrifter for en god frokost, lunsj, middag eller dessert. Her finner du alt fra pizzaboller, lammekebab, viltgryte, kyllingsuppe og fiskeburger til desserter som cookies, kanelboller, pai og brownie stekt i appelsin. I tillegg lærer du hvordan du lager det beste matbålet og får mange gode tips til ditt neste eventyr.
John Hobberstad, også kjent som "Eventyrgutten", høster lovord for maten han lager på bål. I Norge og flere andre land trender matrettene hans på sosiale medier. Gjennom Instagram og turbloggen sin inspirerer han flere tusen til å lage mat enn bare pølse og pinnebrød på sine eventyr.
Nå vil han inspirere deg. Nyt turen, og kos deg!