Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5 S
159 sider
En ting er helt sikkert, du blir glad av god mat - skikkelig glad. Jan Henrik Syversen, kjent som Gladkokken, deler sine beste oppskrifter til hverdag og fest med deg. Ikke bare oppskrifter på deilige varme og kalde retter, men også smaksrike grilloppskrifter og sauser og ikke forglemme de søte fristelsene. Han har også med kjente cocktailer og drinker, mikset slik han foretrekker og en overraskende grillcocktail for de vågale. Her kan du velge deilige retter som blant annet saftig spareribs, grillet svinenakke, stekt eller grillet squash med yoghurtdressing, hjemmelaget pasta og pizza med hvit saus. Du får råd og tips til hvordan du kan lage dine egne krydderblandinger, som tacokrydder og urtesalt, og BBQ-sauser som setter en ekstra spiss på maten. Lag glad og god mat slik Gladkokken gjør!
978-82-02-67717-6 : Nkr 399.00
604066
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Gladkokkens beste : til hverdag
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=604066