Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"3.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5 B
220 sider
Arne Brimi og Arne Hjeltnes har endeleg laga den store juleboka dei alltid har ønskt seg. I Julehøgtid kjem du i julestemning og får Arne Brimis eigne oppskrifter på juleklassikarane vi elskar, frå advent gjennom jula til nyttår. Boka er delt inn i fire hovuddelar: Førjulstid og førebuingar til julehøgtida, Sjølvaste julekvelden, Romjulsdrøm, og Den store nyttårsmiddagen. Her finn du alt frå lutefisk, torsk, ribbe, pinnekjøt, medisterpølser, smalahovud og reinsdyrsteik, lammerull, sildevariantar, rakfisk og sylte laga frå botnen av, til romjulstapas av julematrestar, dessertar som moltekrem og karamellpudding, øl og dram og drinkar, lefser og kva for 7 kakeslag du berre må bake. Her finn du alt du treng i samband med julehøgtida -- ei kokebok som vil vere til glede og inspirasjon år etter år.
978-82-489-2611-5 : Nkr 449.00
0594782
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

Julehøgtid : den beste maten og dei gode tradisjonane


av Arne Brimi (Arne Brimi, Arne Hjeltnes ; foto: Mette Møller)
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: jul 641.5 B)
Bestill Husk denne

Norges nasjonalretter : en matglad reise i vårt eget land


av Arne Brimi (Arne Brimi, Ardis Kaspersen)
Bok utgitt 2001
Hylle: q 641.59481 B
Les e-bok Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Julehøgtid : den beste maten og
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=594782