Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5 R
237 sider
Har du lyst å lage enkle og fantastiske kaker som alle kan spise og liker? Her har du en samling med herlige kaker, fristende iskrem, deilige kaffedrikker, bowls og andre godsaker. Alle sammen fri for hvitt sukker og gluten og kun laget av plantebaserte ingredienser. Lær deg noen enkle grunnteknikker, og server kaker som du kan nyte til frokost. Alt i boken er rågodt! Tiril Refsum står bak kafeen Oslo Raw, og hun spiser kaker til frokost. Kakeboka er hennes andre bok.
978-82-05-52219-0 : Nkr 399.00
0475623
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tjøme fagUtlånt til 1/12/2024
Revetal Voksen fagTil avhenting
«Kakeboka» inneholder oppskrifter på veganske kaker, iskrem, bowls, kaffedrikker og andre godsaker uten hvitt sukker og gluten. Forfatteren mener at disse kakene er så sunne at de til og med kan spises til frokost! Tiril Refsum har tidligere gitt ut boka «Rågodt» (2018). Omtalen er utarbeidet av BS.

Kakeboka : enkle plantebaserte kaker for alle - frie for gluten og hvitt sukker


av Tiril Refsum (foto & styling: Line Dammen)
Bok utgitt 2019
Ingen ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 641.5 R)
Bestill Husk denne

Rågodt


av Tiril Refsum (foto & styling: Line Dammen)
Bok utgitt 2018
Ingen ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 613.2 R)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Kakeboka : enkle plantebaserte
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=475623