Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.5
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5 H
193 s.
Lag topp restemat. Slik blir du en matredder. Spar penger og miljø som ren bonus. Denne boken kan være starten på noe veldig viktig. Spis opp maten er en oppfordring til å begynne med deg selv og din familie. Kanskje dere kan starte med å ta dette lynkurset og bli matreddere. Ikke bare er det enkelt å bli en matredder, det er gøy også! Ved hjelp av enkle endringer som både barn og voksne kan konkurrere om å utføre, bidrar du til at matsvinnet i Norge går ned. Selv om det er en lek å være matredder, er det blodig alvor; Norge har forpliktet seg til FNs bærekraftsmål som sier at vi skal halvere matsvinnet innen år 2030. En «matredder» spiser selvsagt restemat, og én restematmiddag per uke er en god start. Her får du 52 smarte, sunne og enkle oppskrifter på skikkelig god restemat for hele familien. Mette Nygård Havre har startet en folkebevegelse med titusenvis av aktive matreddere, og hun fikk meieriprodusentene i Norge til å endre merkingen av holdbarhetsdatoen på sine melkekartonger fra best før til ikke dårlig etter. Hun har vært journalist i TV2.no har jobbet i renovasjonselskapet BIR som kommunikasjonssjef. Nå jobber hun som rådgiver og er en aktiv miljø-debattant. Mette har 40k følgere på Insta og 25k på FB.
978-82-05-52052-3
0467155
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Lag topp restemat. Slik blir du en matredder. Spar penger og miljø som ren bonus. Denne boken kan være starten på noe veldig viktig. Spis opp maten er en oppfordring til å begynne med deg selv og din familie. Kanskje dere kan starte med å ta dette lynkurset og bli matreddere. Ikke bare er det enkelt å bli en matredder, det er gøy også! Ved hjelp av enkle endringer som både barn og voksne kan konkurrere om å utføre, bidrar du til at matsvinnet i Norge går ned. Selv om det er en lek å være matredder, er det blodig alvor; Norge har forpliktet seg til FNs bærekraftsmål som sier at vi skal halvere matsvinnet innen år 2030. En «matredder» spiser selvsagt restemat, og én restematmiddag per uke er en god start. Her får du 52 smarte, sunne og enkle oppskrifter på skikkelig god restemat for hele familien. Mette Nygård Havre har startet en folkebevegelse med titusenvis av aktive matreddere, og hun fikk meieriprodusentene i Norge til å endre merkingen av holdbarhetsdatoen på sine melkekartonger fra best før til ikke dårlig etter. Hun har vært journalist i TV2.no har jobbet i renovasjonselskapet BIR som kommunikasjonssjef. Nå jobber hun som rådgiver og er en aktiv miljø-debattant.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Spis opp maten : lag topp reste
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=467155