Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
613.2 R
293 s.
Undertittel på omslaget: 100 enkle rawfood-oppskrifter til frokost, lunsj og middag . - Rawfood mat for hele dagen. Rågodt gir deg næringsrike oppskrifter for frokost, fest og hverdag. Går det an å spise kake til frokost? Forfatteren Tiril mener det! Et rawfood-kakestykke laget etter hennes oppskrift kan erstatte grovbrødskiva til frokost. Boken Rågodt guider deg og gir deg lekne oppskrifter som virker oppkvikkende og rensende på kroppen samtidig som de bare inneholder næringsrike råvarer. Ved å tilegne deg noen teknikker og kjøpe inn noen nye ingredienser kan du enkelt lage de lekreste raw-cakes. Idéen bak oppskriftene er at de skal gi deg næring og energi i små mengder med mat slik at ikke kroppen får unødvendig mye å fordøye. I tillegg får du en ideell sammensetning av næringsstoffer som fett, fiber og proteiner. Resultatet er mat som gir deg langvarig energi, smaker godt og skjerper våre hjerner og gir livskraft. Rågodt legger til rette for at kroppen din skal fungere optimalt med sine naturlige svingninger ved at oppskriftene tilpasser seg dagen, øyeblikket og behovet. Den starter med frokosten og forsetter med mat for en travel dag, når du er på farten, og den har også mat for late dager. Boken har til og med festretter du kan lage til ditt neste bursdagsselskap. Alt i boken nærer både kroppen og sjelen! Tiril Lunde Refsum er utdannet journalist. Hun startet cafeen Oslo-Raw i 2016. Tiril har alltid hatt lyst til å spise kake til frokost-- nå gjør hun det.
978-82-05-50687-9
0452406
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tjøme fagUtlånt til 1/12/2024
Revetal Voksen fagUtlånt til 1/12/2024
Denne boken inneholder rawfood-oppskrifter til alle måltider - frokost, lunsj, middag, søte fristelser og festmat. Oppskriftene inneholder hverken kjøtt, hvitt sukker, gluten, soya eller melk. Maten skal heller ikke varmes opp over 45 grader. Idéen bak oppskriftene er å sørge for næring og energi i små mengder mat, slik at kroppen ikke får unødvendig mye å fordøye. I tillegg skal de inneholde en ideell sammensetning av næringsstoffer som fett, fiber og proteiner. Tiril Refsum driver kafeen Oslo Raw. Dette er hennes første bok.

Kakeboka : enkle plantebaserte kaker for alle - frie for gluten og hvitt sukker


av Tiril Refsum (foto & styling: Line Dammen)
Bok utgitt 2019
Ingen ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 641.5 R)
Bestill Husk denne

Rågodt


av Tiril Refsum (foto & styling: Line Dammen)
Bok utgitt 2018
Ingen ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 613.2 R)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Rågodt
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=452406