Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
q 641.59481 D
175 s.
Forord av Gunnar Stavrum . - Verdens beste mat, servert av en av verdens beste kokker! Betasuppe, kjøttkaker i brun saus, fiskegrateng, lettsaltet torsk, komle, røkt kolje og rømmegrøt. Tradisjonelle norske hverdagsretter blir her presentert side om side med mer nye, moderne, men godt innarbeidde norske retter som fredagstaco, pizza, sashimi, hamburger og chili con carne. Bocuse d`Or-sølvvinner og Norges beste kokk, Christopher Davidsen, Doffy blant venner, har mer enn mange andre opplevd hva vårt langstrakte land har å by på i matveien gjennom en barndom på flyttefot fra det ene stedet til det andre. Christopher bodde 19 ulike steder før han var 6 år, og kjenner den norske hverdagsmaten godt. I Mat hjemmefra får vi høre historien om Doffys trøblete barndom, om en mor som var narkoman, om ulike beredskapshjem til han endelig fant sin fosterfamilie, men også om en utagerende ungdomstid som til slutt endte opp med at han på et tidspunkt bestemte seg for å bli kokk. Og ikke en hvilken som helst kokk, men verdens beste kokk. I 2017 sto han på pallen i verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d`Or, i Lyon. Her får du 100 oppskrifter på norsk hverdagsmat, tradisjonell og moderne, enkelt forklart og lekkert dandert. Servert av en av verdens beste kokker.
978-82-489-2023-6
0414392
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Mat hjemmefra : tradisjonell og
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=414392